Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

Pikalinkit sopimusehtoihin 

Toimitusehdot

Peruuttamisoikeus

Peruuttamislomake

Yhteydenotto ja tilaaminen

Nelosnapin toiminta tapahtuu sivutoimisesti, joten puheluihin ja muihin yhteydenottoihin vastataan

arkisin klo 16-20 ja lauantaisin klo 9-15

Voit käyttää tuotteiden tilaamiseen oheista yhteydenottolomaketta, lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen posti@nelosnappi.fi tai soittaa numeroon 050 592 55 66 edellä mainittuina aikoina

Lähetykset räätälöidään tilaajan toiveiden ja tuotteiden mukaisesti, ja vain todelliset posti- tai rahtikulut veloitetaan

Maksutapoja ovat tilisiirto tai käteismaksu.

Sovittuamme tilauksen yksityiskohdat lähetämme laskun sähköpostiin, ja suorituksen saavuttua tilille tuotteet postitetaan jopa saman, viimeistään kuitenkin 2 työpäivän kuluessa. Kaikki hinnoitellut tuotteet ovat itsellämme valmiina varastossa, joten nopeatkin toimitukset lähiseudulle tai nouto ovat sovittavissa

Hinnat sisältävät 24% ALV:n. Tilaamisesta seuraa maksuvelvollisuus.

Yhteystietoja käytetään vain kyseisen tilauksen työstämiseen ja toimittamiseen. Emme kerää asiakasrekisteriä tai myy tietoja ulkopuolisille eikä mainoskirjeitäkään lähetellä

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Nelosnappi.fi-verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely seuraa laskussa tai kuitissa. Nelosnappi.fi mahdollisesti pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen laskun. Tilaaminen johtaa maksuvelvollisuuteen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Nelosnappi -verkkokaupan ylläpitäjä on Nelosnappi Oy, y-tunnus 2443255-3

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita.

3 Maksut ja hinnat

Tuotteista peritään kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.
Tuotteet maksetaan etukäteen tilisiirtona tai paikan päältä noudettaessa käteisellä.

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Toimitus

Toimituskulut ovat aina tapauskohtaisia. Toimitus tapahtuu joko postitse tai rahtina. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 2-5 vuorokautta maksusuorituksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla pidempi. Ilmoitamme näistä tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse.
Mikäli tilaukseen sisältyy useampia laitteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

4.2 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).
Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

5 Vaihto ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen posti@nelosnappi.fi tai soittamalla numeroon 050 592 55 66

6 Takuu ja virhevastuu

6.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan tai tukkurin määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu tai tuote ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille
Nelosnappi Oy
Kaukolantie 405
25130 Muurla
puh: 050 592 55 66
email: posti@nelosnappi.fi
päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.


Peruuttamisen vaikutukset
Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.
Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.
Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.
Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.